субота, 13. септембар 2014.

REVITA PROIZVODI

Od nedavno smo uveli nov potpuno prirodan proizvod firme ALTAMED poznatog imena REVITA - visoko kvalietean dodatak ishrani na bazi liofilizovanog maticnog mleca. 
U ponudi su:
REVITA ORANGE - za ljude svih uzrasta radi jacanja imuniteta i poboljsanja opsteg zdravstvenog stanja i povecanja otpornosti na stres u pakovanju od 454g, (cena 1912,50din) i pojedinacne kesice od 12g (cena 68,75 din.)
REVITA Fe Forest Berries sa dodatkom dvovalentnog gvozdja - za ljude svih uzrasta radi zadovoljenja dnevnih potreba za gvozdjem i protiv anemije uzrokovane gubitkom gvozdja i to u pakovanju od 250g (cena 1200,00din.)




петак, 12. септембар 2014.

Apoteka Stankovic: Apoteka Stankovic u Zemunu

Apoteka Stankovic: Apoteka Stankovic u Zemunu: Apoteka Stankovic u Zemunu Vasa i nasa mala apoteka posluje od decembra 2006.godine i u ovim burnim vremenima smo opstali sve do da...

Apoteka Stankovic u Zemunu

Apoteka Stankovic u Zemunu

Vasa i nasa mala apoteka posluje od decembra 2006.godine i u ovim burnim vremenima smo opstali sve do danas, zahvaljujuci vasem poverenju u nas. Nudimo vam sirok osmeh i dobar savet za svaki vas problem, pa cak i onaj koji nije zdravstveni. Nekada je coveku neophodna lepa rec da bi se osecao bolje, a ne samo lek. 
Od novembra 2013.godine smo usli u sistem izdavanja lekova na recept. U toku radnog dana, ljubazni strucni kadar ce vas usluziti bilo da lek kupujete ili podizete na recept i dati vam potreban strucni savet.
Od danas smo aktivni i na blogger-u, pa cemo vas obavestavati o novim proizvodima, pisati lepe tekstove, druzicemo se...